0 дауыс
745 көрілді
нан илесем әйтеуір бірдеңесі жетіспей я болмаса піскенде наным дұрыс шықпай қалады.Қояр сауалым: қамыр илеудің индригентін айта кетсеңіздер.Күліп жүрмеңіздер.

4 жауап

0 дауыс
Жапондықтардан үйренуге болады:
Қамырды кем дегенде 20 минут илеу қажет-ті. Терең табақта қолыңызды жұдырыққа жұмып, қайткенде де илеп шығарам деген оймен "до конца" жалықпай жұмыс жасасаңыз игі. Немесе қамырыңызды екіге бөліп, әр қамырды жеке - жеке илеп, біріктіріп, тағы бір илеп, қолданысқа енгізсеңіз, бешбармағыңыз дәмді болмақ.
0 дауыс
Ең жақсы үйрететін сайт :
http://caspionet.kz/kaz/nationalcuisine/archive/Sheshender_as_uji_1304058209.html
0 дауыс
Қамыр илеп көріпті деп ойлап қалма)))) бір жерлерден көшіріп алғаным!
0 дауыс
бул сайтта кыздар аз сиякты. интернеттен карасаныз барин табасызгой
сөйтіп сөйтіп үйреніп кетесің .........

Ұқсас сұрақтар

...