0 дауыс
2.5k көрілді
Неге шелпектің, пирожкидің орта жағы піспей, қамыр болып қалады? Майда онан артық шыжғырсаң күйіп кетеді, аз ұстасаң піспей қалады. Ал енді жақсы -ау деп алсаң кейбір жерлері қамыр болып тұрады.

4 жауап

+1 дауыс
 
Жақсы жауап
Егер от тым қатты тұрса сыртқы жағы тез пісіп, қызарады да, ортасы шикі болып қалады. Сондықтан, отты орташа қою керек. Тым баяу от болса да жаман, ондай жағдайда пирожки, шелпек майды көп сіңіріп алады.
+1 дауыс
Қамыр қалың болып кеткен сияқты. Қамырды біркелкі етіп жайыңыз. Майға түгел батып тұрғанын қадағалаңыз.
+1 дауыс
Оның қалың болғанында. жұқасында ондай көп кездеспейді.
+1 дауыс
Алдымен қамырды жақсылап көтеру керек.Сонан соң пирожки жасағанда қамырды қалың қылмай жаю керек.Жасап болған соң тағы жылы жерде көтеру керек.Сонда пирожки томпиып ортасы қалың болмай бабымен пысып шағады.

Ұқсас сұрақтар

+1 дауыс
3 жауап
0 дауыс
5 жауап
Белгісіз 8.12.2014 Жалпы сұрақ сұрақ қойды
...