Мен осы ғана палау пісірейін деп жатырмын.
Палауды міндетті түрде қазанға пісіруге тырысу қажет.
Май құямыз молдау, екі жуаны ірі қылып турап қуырамыз, жуа қызарған кезде майдан алып тастаймын (көп адамдар тамактағы жуаны ұнатпайды), етті турап алып қуырамыз, екі сәбізді турап еттін үстіне салып бірге қуырамыз ,өз суы біткенше. Содан кейін тек қана еттін үстін жауып тұратын етіп су құямыз. Бірден мол етіп су құймау керек. Сол су біткен соң бір кесе күріш салсан, екі кесе су құю керек, екі кесе салсан, төрт кесе су қажет. Күрішпен бірге ашылған, бірақ туралмаған екі үш бас чеснок салып жібереміз. бір лавр жапырағы да артық болмайды. Тұз қалайынша. Бір шымшым қара бұрыш.
Күрішті міндетті түрде бес рет жуыныз. Ас болсын! Палауымды қарап келейін))