0 дауыс
5.2k көрілді
Күрішті (палау) езіліп кетпейтіндей қылып қалай пісірді?

4 жауап

+1 дауыс
 
Жақсы жауап
Палау жасау үшін алдымен  пиязды жақсылап қуырып аламыз қызартып керек десеңдер күйдіріңкіреп сосын етті салып жақсылап қуырамыз сәбізіміз көптеу болса палау дәмді болады сары сәбізбен қызыл сәбізді араластырған жөн себебі сары сәбіз тым тәтті болып кетеді қызыл сәбіз тықыр болып кетеді екеуінен шамалап араластырып турап етті жақсылап қуырылдау дегенде сәбіздң салып қуырып аламыз сосын су құйып бір қайнап шыққасын отты төмендетеміз ақырындап қайнайды күрішке келсек Ақмаржан жақсы болмай жүр ала болып піседі Элита деген күрішті салуға кеңес беремін,күрішті екі қайыра жуып үшіншісінде жылы суға салып жібітіп қоямыз сосын бір шама уақыттан соң қазанға салып суы тартылғанша тосамыз ескерту су көп болса езіліп кетеді суы тартылғасын демдеуге кірісеміз болды ары қарай 10- 15 минөтте палау дайын
+1 дауыс
Әрине, мен палау жасай алмаймын, бірақ бір жерден оқып едім, күрішті суда көп сақтап барып салсаңыз ол езіліп кетеді, яғни суда аз уақыт қана ұстау керек.
Иә иә, есіме түсті бұл мәліметті керекинфо.кз сайтынан көрген екенмін қазір сілтеме қалдырайын, міне [дәл осы жерде][1] ...


  [1]: http://www.kerekinfo.kz/blog/8796.html
[мынындай][1] болып тұр ғооо))))))))))))))))


  [1]: http://www.kerekinfo.kz/blog/8796.html
0 дауыс

Палаудың жасалу жолы

http://www.gourmania.kz/2014/07/palau.html

 

0 дауыс
Озим палауды катты суйетинтиктен жаксы писиремин. Майлы Етти куырып пияз туз саламын аз уакыттан сабиз саламын сабиз катты куырлып калмасын 200г салкын су ол еттин дамин сактайты су канаган сон ыстык су куямыз главный куришкой  куришти норм темп суга 3 рет жуамын казанга салып кайнагын су 7мм ди су куйып туз 1 кант салып су тартылуын кутемиз бетине пакет жабсак жылтырап бир тегис адеми  болып писеди 20 мин сон араластырып тагы 20 мин бусып коямыз готов
...