Мал терісін қалай тұздайды?

0 дауыс
779 қаралым
Мал терісін айтам. Шіріп кетпесін деп тұздап қояды әжем қой терісін. Бірақ жақсы болмай қатып қалады, не орнымен кептіре алмаймыз,не кем бе көп пе тұз сеуіп жібереміз, дұрыс білмейміз да. Теріні қалай тұздайды? Қанша тұз себу керек? Қалай таза бағалы шикізат шығарса болады?
Қызық сұрақтар
Елжанның жауабы теріні өңдеу туралы, ал сіздің қойған сұрағыңыз теріні тұздау жөнінде, әрі жалғыз жауапты жақсы деп таңдау да келіспейді,басқа жауаптармен салыстырып көріңіздер.

1 жауап

+1 дауыс
Жақсы жауап
Теріні құрғақ немесе ылғал тұздықпен тұздайды, жаздыгүні – көлеңкеде, қыста –жылы бөлмеде кептіреді. Біз осылай тұздап кептіреміз. Ал толық мәлімет керек десең мына сілтемелерді қарап көр: http://imurat.kz/teri-bylgary-ondiru/ http://koshpendi.kz/index.php/koloner/teri/ http://kzgov.docdat.com/docs/436/index-8367-1.html?page=11

Ұқсас сұрақтар

127,728 сұрақ
322,322 жауап
153,203 пікір
72,717 қолданушы