Табиғат | 269 қаралды
Қазіргі қарбыз-қауындар қандай? ерте піскен соң дәрісі бар деп, жеуге қорқып жүрміз.Негізі Шілденің аяқ жағында піскен қауын-қарбыздар жақсы ғой, табиғи піскен дейді.

4 жауап

Өйткені оның пісетін уақыты сол кез
Негізі кез келген нәрсе қазіргі заманда дәрі қолданады, онсыз қауын-қарбыздарға құрт түседі. уайымдаудың еш қажеті жоқ тек балғын қауын-қарбыз болса болғаны.
Қарбыз жеуге әзір ерте. Шілденің аяғынан бастап таза қарбыздар шығады.

Ертерек пісетін жерден сатып әкелдім

125,274 сұрақ
316,377 жауап
153,267 пікір
70,774 қолданушы