+2 дауыс
369 көрілді
Қазіргі қарбыз-қауындар қандай? ерте піскен соң дәрісі бар деп, жеуге қорқып жүрміз.Негізі Шілденің аяқ жағында піскен қауын-қарбыздар жақсы ғой, табиғи піскен дейді.

4 жауап

+1 дауыс
Өйткені оның пісетін уақыты сол кез
0 дауыс
Негізі кез келген нәрсе қазіргі заманда дәрі қолданады, онсыз қауын-қарбыздарға құрт түседі. уайымдаудың еш қажеті жоқ тек балғын қауын-қарбыз болса болғаны.
0 дауыс
Қарбыз жеуге әзір ерте. Шілденің аяғынан бастап таза қарбыздар шығады.
0 дауыс

Ертерек пісетін жерден сатып әкелдім

...