0 дауыс
557 көрілді
Не үшін өзбектер малдың сіңірлі сүйектерін сындырып ұзақ 10-15 сағат бойы қайнатып сорпа жасап ішеді?  Олар сондай сорпаларын қысы-жазы үзбей қайнатып жатады,оның не құпиясы бар.

1 жауап

0 дауыс
ол тағам тек сүйектен ғана тұрмайды онда өте коп ет салынады , сосын не екенін білмеймін бірақ үйдегілер көже деп атайтын дәнді салады ол тағам өте дәмді болады және оны қыста ішу өте пайдалы және біздікінде ол тағамға сүйекті кей кездері салады ,постоянна емес
Нағыз адамға қажетті витаминдері сүйектің ішіндегі майында ғой,  еттерінде ондай күшті колория жоқ.
...