0 дауыс
5.5k көрілді
Күріш қайнатқанда езілмес үшін не істеуге болады?

3 жауап

0 дауыс
 
Жақсы жауап
Күріш езіліп кетпес үшін, кострюлдің түбіне кішкене май тамызып кішкене ғана күрішті қуырып аласыз, сосын үстінен салған күрішінізге байланысты су құйып бұқтырсаңыз езілмей, расыпчитый болып шығады.
0 дауыс

осындай құрылғы сатып алуға кеңес берем, қалай аталатынын білмеймін

Бұл рисоварка деп аталады.
0 дауыс
Күріш қайнатқанда езіліп кетпес үшін суын молдау құямын да жай отта анда-санда араластырып қойып пісіремін сосын піскеннен кейін салқын суға жуып алсаң езілмей,арасындағы кілегейі кетіп,дана дана болып тұрады.

Ұқсас сұрақтар

...