Сайт меню
Email почтаңыз
Құпиясөз
Есте сақта
Кіру
Тіркелу
|
Құпия сөзді ұмыттым
Сұрақтар
Жауапсыз
Санаттар
Қолданушы
Сұрақ қою
Online-Чат
Неге шелпектің, пирожкидің орта жағы піспей, қамыр болып қалады?
0
дауыс
2.7k
қаралым
Неге шелпектің, пирожкидің орта жағы піспей, қамыр болып қалады? Майда онан артық шыжғырсаң күйіп кетеді, аз ұстасаң піспей қалады. Ал енді жақсы -ау деп алсаң кейбір жерлері қамыр болып тұрады.
23.02.2015
Жалпы сұрақ
Жұбатхан
сұрақ қойды
Жауап беру
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Сіздің жауабыңыз
Email:
Email:
Спамға қарсы тексеру:
Үшке үшті қоссаң қанша болады?
Модерациядан өтпес үшін
сайтқа кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Жауап беру
Болдырмау
4
жауап
+1
дауыс
Жақсы жауап
Егер от тым қатты тұрса сыртқы жағы тез пісіп, қызарады да, ортасы шикі болып қалады. Сондықтан, отты орташа қою керек. Тым баяу от болса да жаман, ондай жағдайда пирожки, шелпек майды көп сіңіріп алады.
26.02.2015
MaiAs
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Қамыр қалың болып кеткен сияқты. Қамырды біркелкі етіп жайыңыз. Майға түгел батып тұрғанын қадағалаңыз.
23.02.2015
Белгісіз
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Оның қалың болғанында. жұқасында ондай көп кездеспейді.
23.02.2015
Ерәлі
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Алдымен қамырды жақсылап көтеру керек.Сонан соң пирожки жасағанда қамырды қалың қылмай жаю керек.Жасап болған соң тағы жылы жерде көтеру керек.Сонда пирожки томпиып ортасы қалың болмай бабымен пысып шағады.
23.02.2015
Белгісіз
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Ұқсас сұрақтар
+1
дауыс
3
жауап
Нанды қалай дұрыс ашыту керек?
25.09.2012
Жалпы сұрақ
ARAI
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
Аспаз бен пирожки жайлы логикалық сұрақ
17.06.2013
Логикалық сұрақтар
Елеке
сұрақ қойды
0
дауыс
5
жауап
Мантыға қамырды қалай илейді?
8.12.2014
Жалпы сұрақ
Белгісіз
сұрақ қойды
+2
дауыс
1
жауап
Қатпарлы қамырды қалай дұрыс дайындауға болады?
24.01.2012
Жалпы сұрақ
Лайык
сұрақ қойды
0
дауыс
2
жауап
Пирогты жұмырқасыз пісіру?
7.02.2016
Жалпы сұрақ
nadiki2002
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
Қоян етін пісіру. Қоянның етін неше сағат қайнату қажет?
24.01.2016
Жалпы сұрақ
Guldarshin
сұрақ қойды
127,681
сұрақ
322,194
жауап
153,247
пікір
72,702
қолданушы