Сайт меню
Email почтаңыз
Құпиясөз
Есте сақта
Кіру
Тіркелу
|
Құпия сөзді ұмыттым
Сұрақтар
Жауапсыз
Санаттар
Қолданушы
Сұрақ қою
Online-Чат
Неге шелпектің, пирожкидің орта жағы піспей, қамыр болып қалады?
0
дауыс
2.8k
қаралым
Неге шелпектің, пирожкидің орта жағы піспей, қамыр болып қалады? Майда онан артық шыжғырсаң күйіп кетеді, аз ұстасаң піспей қалады. Ал енді жақсы -ау деп алсаң кейбір жерлері қамыр болып тұрады.
шелпек
қамыр
пирожки
пісіру
май
23.02.2015
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
Жұбатхан
сұрақ қойды
Жауап беру
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Сіздің жауабыңыз
Email:
Email:
Спамға қарсы тексеру:
Үшке үшті қоссаң қанша болады?
Модерациядан өтпес үшін
сайтқа кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Жауап беру
Болдырмау
4
жауап
+1
дауыс
Жақсы жауап
Егер от тым қатты тұрса сыртқы жағы тез пісіп, қызарады да, ортасы шикі болып қалады. Сондықтан, отты орташа қою керек. Тым баяу от болса да жаман, ондай жағдайда пирожки, шелпек майды көп сіңіріп алады.
26.02.2015
MaiAs
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Қамыр қалың болып кеткен сияқты. Қамырды біркелкі етіп жайыңыз. Майға түгел батып тұрғанын қадағалаңыз.
23.02.2015
Белгісіз
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Оның қалың болғанында. жұқасында ондай көп кездеспейді.
23.02.2015
Ерәлі
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
+1
дауыс
Алдымен қамырды жақсылап көтеру керек.Сонан соң пирожки жасағанда қамырды қалың қылмай жаю керек.Жасап болған соң тағы жылы жерде көтеру керек.Сонда пирожки томпиып ортасы қалың болмай бабымен пысып шағады.
23.02.2015
Белгісіз
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Ұқсас сұрақтар
+1
дауыс
3
жауап
Нанды қалай дұрыс ашыту керек?
25.09.2012
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
ARAI
сұрақ қойды
нан
нан ашыту
пісіру
ашытқы
қамыр
қалай
0
дауыс
1
жауап
Аспаз бен пирожки жайлы логикалық сұрақ
17.06.2013
• Санаты:
Логикалық сұрақтар
•
Елеке
сұрақ қойды
логика
аспаз
пирожки
бәліш
уақыт
қазан
логикалық сұрақтар
0
дауыс
5
жауап
Мантыға қамырды қалай илейді?
8.12.2014
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
Белгісіз
сұрақ қойды
манты
қамыр
+2
дауыс
1
жауап
Қатпарлы қамырды қалай дұрыс дайындауға болады?
24.01.2012
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
Лайык
сұрақ қойды
қамыр
қалай
аспаздық
0
дауыс
2
жауап
Пирогты жұмырқасыз пісіру?
7.02.2016
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
nadiki2002
сұрақ қойды
жұмыртқа
пирог
пісіру
0
дауыс
1
жауап
Қоян етін пісіру. Қоянның етін неше сағат қайнату қажет?
24.01.2016
• Санаты:
Жалпы сұрақ
•
Guldarshin
сұрақ қойды
қоян
қоян еті
пісіру
127,761
сұрақ
322,328
жауап
153,150
пікір
72,779
қолданушы