Тағам, Аспаздық | 263 қаралды
263 қаралды
Ет тамаққа жайма салғанда, жабыспау үшін, қалай салған дұрыс?

5 жауап

мұздай су қосады бірден қайнап жатқан сорпаға салса жабысып қалады ғой
муздай суды кайнатпайма итаккта.сосын ол сорпа болмайма. муздай суды кайда косады.
Белгісіз
Сорпа майлы болса жайма нан жабыспайды. Магазиннин наны болса 5 минуттай араластырып туру керек сонда жабыспайды.
Бізде қатты қайнап тұрған майлы сорпаға жайманы тез-тез біртіндеп салып, араластырып тұрады. Жайма сорпаның бетіне шыққанда, пісті деп есептелінеді.
Пісіргенде жабыспас үшін: ең бастысы араластырып тұрса болды, жабыспайды.

Ал табаққа салынған жайма да кейде жабысып қалып жатады. Піскен жайма жабыспас үшін табақтағы жайманың үстінен 1 ожаудай майлы сорпа құйып, үлкен пышақпен бірнеше жерден кесіп жіберу керек немесе үлкен қасықпен сорпа жайма араларына жайылу үшін араластрасыз.
118,122 сұрақ
304,624 жауап
153,303 пікір
66,752 қолданушы