Кәуәп жасағанда себетін уксустың рецебін кім біледі?

+3 дауыс
2.0k қаралым

Шашлык жасағанда себетін уксустың рецебін кім біледі?

Жалпы сұрақ
Жауабын таппаған соң жарты литр суға сарымсақ, пияз турап араластырып , қызыл бұрыш қостым.Үстіне дәмін көре отырып уксус қосып, жасап алдым. Ең бастысы көңілден шықты)))))

3 жауап

0 дауыс
Жақсы жауап

http://www.koolinar.ru/recipe/view/54073 мына жерден қарап көріңіз.

+1 дауыс

Шашлық жасағанда маринадқа фруктовый немесе яблочный уксус қосқан дұрыс. Ал дайын шашлықтың бетіне сол уксусқа су, помидор, жуа, қызыл бұрыш қосады.

Жауабыңа рахмет. Мен маринадтауды білемін ,  керегі шашлыктың үстіне себетін уксустың рецебі
+1 дауыс

Шашлак жасағанда етті маринадтап алу керек. Ол үшін кесілген етке сірке суының (уксустың) 7 проценттік ерітіндісіне майдаланған жуа, томат пастасы, "приправа для шашлыка" деген құрғақ қоспа қосып араластырып, бетін жауып қояды. Сағат сайын араластырып тұру керек. Ет окорочка болса 2 сағатта, қой еті болса 3-4 сағатта дайын болады.

Жауабыңа рахмет. Мен маринадтауды білемін ,  керегі шашлыктың үстіне себетін уксустың рецебі
Мен яблочный уксусқа помидор турап қосып, қызыл бұрыш араластырып жіберем. Кәдімгі уксустан гөрі яблочный уксус дәмді және асқазанды ауыртпайды.
127,680 сұрақ
322,223 жауап
153,247 пікір
72,705 қолданушы