+2 дауыс
996 көрілді
Қарбыздың, қауынды жармай піскен-піспегенін қалай білеміз? Дүкеннен қарбыз әкеліп тіліп қалсаң іші аппақ болып тұрады кейде. Дүкенге қайтып апарсаң алмайды. Не істейміз. Қалай дұрыс таңдаймыз?

3 жауап

+2 дауыс
 
Жақсы жауап
Қарбыздың сыртын соғып көр. Дауыс жай шықса піскен, тақылдап шықса піспегені кей адамдар осылай қарайды 3-4 рет дүкендерден көргем осылай қарап жатқанын.
0 дауыс
Пісіп жетілген қауын-қарбыздың сырты жылтыр, құйрықшасы солып кепкен болады. Шерткен кезде тоңқ-тоңқ деген дауыс шығады, іші қуыс сияқты болып.
0 дауыс
онда чек берңіз деңіз ол әрбір сатушының міндеті оның пысқанын басқа қалай білеміз
...