Салем наглый қазақ, балқаймаққа ұн себілетінін өмірімде бірінші рет естідім, сақтай гөр құдай, кәдімгі тартылған сүттен пайда болатын қаймақты аламыз, дүкендегі 20 пайыздық сметанадан жасалмайды. Натур продукт болу керек, қаймақты орташа отқа қойып, қайнатасың, қайнаған соң, араластырып тұру керек, әйтпесе тасып кетеді, бір кесеге 1 жұмыртқаны аздаған қантпен араластырасың, әбден араласқан соң, қайнап жатқан қаймаққа аз-аздан құясың, тағы араластырып тұрасың, ол қоюланады, отыңды өшіріп, бірден ыдыстарға құйып қоясың. Бұл біздің күнделікті істейтін тағамымыз.