Осы кириешкидің (тұздалған кепкен нан) зияны бар дейді, қандай? неге?

8 ұнайтын 0 ұнамайтын

5 жауап

7 ұнайтын 1 ұнамады
Біріншіден асқазан ауыр қорытады. Соның әсерінен асқазан-ішек аурулары пайда болады. Екіншіден құрамында каллорий көп. Бірақ айына бір рет жеп тұрғанды жоқ кормеймін. Құрамында белоктар, т.б. пайдалы витаминдер бар болуы керек.
жауап берді
Келіспеймін, кепкен нанда калория, белок аз болады. Егерде үй жағдайында нанды  өзіңіз кептіріп жесеңіз ол өте пайдалы болмақ. Ал кириешкиді зиян дейтін себебі, онда көптеген иістегіштер мен дәмін арттырғыш химиялық заттар қосылады. Сол себепті асқазанға зиян. Және де үлкен обработкадан өткендіктен құрамындағы көптеген витаминдер жойылып кетеді.
6 ұнайтын 0 ұнамайтын
ол қатты зат қой, тұзы да көбірек, әйтеуір денсаулыққа зиян екенін білем
жауап берді
6 ұнайтын 0 ұнамайтын
Ол асқазанға және тіске зиян. Тіс шіриді
жауап берді
5 ұнайтын 0 ұнамайтын

Қазір кішкентай балалардың осы кириешкиден соялары көп болып жатыр дейді. Кішкентай ініме тіптен жеуге болмайды деп айтып жіберіпті доқтыр апайы.

жауап берді
4 ұнайтын 0 ұнамайтын

Акешим кириешки жасайтын жерде болгам,иси шыгып калган,жонди писпей калган нандардан жасайды дейди. Уй жагдайында сал ескиринкиреп калган нанды турап,пешке кыздырып алып жесен оте жаксы

жауап берді

Кептіріп жесен, таза кепкен нан болады емеспе? кириешкимен екеуінін айырмашылығы жер мен көктей ғой))

Сіздің жауабыңыз

Есіміңіз:
Құпиялық: Email поштаңыз тек сізге хабарлама жіберу үшін ғана қолданылады
Спамға қарсы тексеру:
Он бірге бесті қосыңыз?
Модерациядан өтпес үшін сайтқа кіріңіз немесе тіркеліңіз

Ұқсас сұрақтар

0 ұнайтын 0 ұнамайтын
2 жауап
Онлайн Чат
116,249 сұрақ
295,169 жауап
152,910 пікір
61,061 қолданушы