Тағам, Аспаздық | 1.7k қаралды
1.7k қаралды

5 жауап

Біріншіден асқазан ауыр қорытады. Соның әсерінен асқазан-ішек аурулары пайда болады. Екіншіден құрамында каллорий көп. Бірақ айына бір рет жеп тұрғанды жоқ кормеймін. Құрамында белоктар, т.б. пайдалы витаминдер бар болуы керек.
Келіспеймін, кепкен нанда калория, белок аз болады. Егерде үй жағдайында нанды  өзіңіз кептіріп жесеңіз ол өте пайдалы болмақ. Ал кириешкиді зиян дейтін себебі, онда көптеген иістегіштер мен дәмін арттырғыш химиялық заттар қосылады. Сол себепті асқазанға зиян. Және де үлкен обработкадан өткендіктен құрамындағы көптеген витаминдер жойылып кетеді.
ол қатты зат қой, тұзы да көбірек, әйтеуір денсаулыққа зиян екенін білем
Ол асқазанға және тіске зиян. Тіс шіриді
Қазір кішкентай балалардың осы кириешкиден соялары көп болып жатыр дейді. Кішкентай ініме тіптен жеуге болмайды деп айтып жіберіпті доқтыр апайы.
Акешим кириешки жасайтын жерде болгам,иси шыгып калган,жонди писпей калган нандардан жасайды дейди. Уй жагдайында сал ескиринкиреп калган нанды турап,пешке кыздырып алып жесен оте жаксы
Кептіріп жесен, таза кепкен нан болады емеспе? кириешкимен екеуінін айырмашылығы жер мен көктей ғой))
117,915 сұрақ
304,128 жауап
153,312 пікір
65,855 қолданушы