Сайтты қолдану үшін FAQ танысып шығыңыз!

5 жауап

7 ұнайтын 1 ұнамады
Данышпан жауап берді
Біріншіден асқазан ауыр қорытады. Соның әсерінен асқазан-ішек аурулары пайда болады. Екіншіден құрамында каллорий көп. Бірақ айына бір рет жеп тұрғанды жоқ кормеймін. Құрамында белоктар, т.б. пайдалы витаминдер бар болуы керек.
Жаңа қолданушы пікір қосты
Келіспеймін, кепкен нанда калория, белок аз болады. Егерде үй жағдайында нанды  өзіңіз кептіріп жесеңіз ол өте пайдалы болмақ. Ал кириешкиді зиян дейтін себебі, онда көптеген иістегіштер мен дәмін арттырғыш химиялық заттар қосылады. Сол себепті асқазанға зиян. Және де үлкен обработкадан өткендіктен құрамындағы көптеген витаминдер жойылып кетеді.
6 ұнайтын 0 ұнамайтын
Жаңа қолданушы жауап берді
ол қатты зат қой, тұзы да көбірек, әйтеуір денсаулыққа зиян екенін білем
6 ұнайтын 0 ұнамайтын
Жаңа қолданушы жауап берді
Ол асқазанға және тіске зиян. Тіс шіриді
5 ұнайтын 0 ұнамайтын
Студент жауап берді

Қазір кішкентай балалардың осы кириешкиден соялары көп болып жатыр дейді. Кішкентай ініме тіптен жеуге болмайды деп айтып жіберіпті доқтыр апайы.

4 ұнайтын 0 ұнамайтын
Оқушы жауап берді

Акешим кириешки жасайтын жерде болгам,иси шыгып калган,жонди писпей калган нандардан жасайды дейди. Уй жагдайында сал ескиринкиреп калган нанды турап,пешке кыздырып алып жесен оте жаксы

Студент пікір қосты

Кептіріп жесен, таза кепкен нан болады емеспе? кириешкимен екеуінін айырмашылығы жер мен көктей ғой))

Сіздің жауабыңыз

Алдын ала көру

Есіміңіз:
Құпиялық: Email поштаңыз тек сізге хабарлама жіберу үшін ғана қолданылады
Спамға қарсы тексеру:
Он бірге бесті қосыңыз?
Модерациядан өтпес үшін сайтқа кіріңіз немесе тіркеліңіз

Ұқсас сұрақтар

0 ұнайтын 0 ұнамайтын
2 жауап
...