0 дауыс
2.5k көрілді
1. Пицца пісіргенде кетчуптың орнына басқа не қосуға болады?
2. Ірімшік қосылған пиццаны қалай жасайды және оның бетіне не салған жөн?

4 жауап

+2 дауыс
 
Жақсы жауап
Пиццаны дайындау үшін мен қарапайым ашытылған қамырды аламын. Қамырды жаймай, қолымның көмегімен қалыптастырамын. Содан соң оны 10 минутқа пешке саламын. Одан соң оған томат соусын жағып және салмасын салуға болады. Салма ретінде тоңазытқышта не бар, барлығы жарайды:
-    Шұжық;
-    Пияз;
-    Қызанақ;
-    Тұздалған қияр;
-    Жұмыртқа;
-    шошқаның тұздаған сүрленген саны.
Әрине, бұл еттен жасалған пиццаның нұсқасы. Сонымен бірге балықтан да (креветкалар, мидиялар), саңырауқұлаақтан да пицца жасауға болады. Пиязды мен үнемі өсімдік майына кішкене қуырылған етіп саламын. Салмасы дайын болған соң, үстіне майонез құйып және үгітілген ірімшік себемін.
+1 дауыс
пиццаның бетіне уйдегі бар затты қоссаңыз болады негізі кобірек ірімшік қосылғаны жақсы болады  және де озім  кобінесе осы тесто арқылы істеймін [міне][1]


  [1]: http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/picca-na-skovorode-za-10-minut-4147.html
Жауабыңызға рахмет! Солай пісіріп көрермін)
+1 дауыс
Өте ащы аджика қосып жібер.
+1 дауыс

Қолдан кобра жасап қосуға болады

http://www.gourmania.kz/2014/10/kobra.html

...