+1 дауыс
984 көрілді
қамыр қопартқышының орнына салса болады ма?

4 жауап

+1 дауыс
Мықты,мықты  қопартқыш,тіскебасар!))))
тіскебасар дегеннің мумкін печенье,мумкін Хрустик..?:d
жалпы,соданы жақсы көтерілу ушін және піскенде жұмсақ болу ушін салады.Тағы  картоп крахмалын салуға болады.Ол да көтереді.рахмет!
картоп крахмалын қандай мөлшерде қосады? мысалы тортқа, печеньеге,т.б
1-2 ас қасық салсаң болады,тіпті одан да көп салсаң да болады.Іске сәт!
рахмееет)
+1 дауыс
Қателеспесем өз ойымды айта кетейнін. Құймақ, пирок, торт пісіргенде қамырды өтеру үшін қолданады. Сондай-ақ жүгеріні асқанда қызарту үшін қолданады.
жүгеріні асатын суға салады ма  сонда?
иә))))  көлеміне қарай салады ғой ошем
0 дауыс
Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен
Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.
Біздің топта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.
Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің топпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.
vk.com/aspazdik_kz
0 дауыс

Ас содасын немесе қамыр қопсытқышты әртүрлі торттарға, тәтті тоқаштарға және печенье пісіргенде қосады. 

Балды торт

http://www.gourmania.kz/2014/08/baldy-tort.html

 

Көкнәр қосылған орама

http://www.gourmania.kz/2014/05/makowiec.html

...