Кіру
Тіркелу
Сұрақ қою
Сұрақтар
Жауапсыз
Санаттар
Қолданушы
Сұрақ қою
Online-Чат
Тамақтан лимон қышқылының дәмін қалай азайтуға болады?
Сұрақ қою
Сұрақ қою
0
дауыс
408
көрілді
Кеш жарық! Сорпа тамағыма лимон қышқылын қосып едім, көп қосып жіберіппін. Қалай азайтуға болады? Айтып жіберіңіздерші!
Жауап беру
Пікір қосу үшін
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
!
Сұраққа жауап беру үшін
сайтқа кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
1
жауап
0
дауыс
Қышқылды химияда негізбен бейтараптайды, сода қосатын болар, бірақ ол тамақтың қанша пайдасы қалатынын білмеймін.
Пікір қосу үшін
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
!
Ұқсас сұрақтар
0
дауыс
2
жауап
Лимон қышқылын қайдан алады?
GuLzOk_
8.12.2012
Химия
сұрақ қойды
+1
дауыс
0
жауап
Қымыздың дәмін беретін ұнтақтар (порошоктар) жасалыпты
Белгісіз
21.05.2015
Тазалық
сұрақ қойды
+3
дауыс
5
жауап
Котлет фарышының бұрышы мен тұзы болмаған жағдайда қалай дәмін келтіруге болады?
Bauka!!!!
22.11.2013
Жалпы сұрақ
сұрақ қойды
+6
дауыс
5
жауап
Көкөніс өнімдерін яғни алма, т.б. қашан жегер дұрыс тамақ ішердін алдында ма, алде тамақтан кейін ба?
Admin
19.12.2010
Жалпы сұрақ
сұрақ қойды
Сұрақ қою
128k
сұрақ
322k
жауап
153k
пікір
72.6k
қолданушы
Санаттар
Сұрақтар санаты
Мектеп сұрақтары
(32.0k)
Университет, колледж
(4.4k)
Компьютер, Интернет
(16.6k)
Автокөлік
(1.1k)
Қаржы сұрақтары
(2.2k)
Саясат
(1.8k)
Заң
(2.0k)
Өмір, Тіршілік
(5.0k)
Жұмыс
(1.4k)
Экология, Табиғат
(1.4k)
Денсаулық
(6.6k)
Спорт
(3.1k)
Танысу, Махаббат
(2.8k)
Өнер
(1.6k)
Кітап, Әдебиет
(3.4k)
Музыка, Ән
(5.8k)
Ұялы телефон
(5.3k)
Әлеуметтік желі
(1.6k)
Кино, Теледидар
(3.1k)
Сурет, Видео
(1.4k)
Тұлға, Адам
(3.0k)
Салт-дәстүр
(1.1k)
Логикалық сұрақтар
(3.3k)
Жалпы сұрақ
(17.7k)
Twitter
WhatsApp
Facebook
Email
Сілтеме көшірілді!
Көшіру
...