0 дауыс
1.8k көрілді

Маған балмұздақ жасаудың рецептін айтасыздарма  көршімен жарысайын деп жатырмын

1 жауап

0 дауыс

Үйде балмұздақ рецепті

Балмұздақ үшін дайындалған қоспаны келесі жерге жылжытуға болады:

• Мұздатқыш және әрбір 20 минут сайын - 1 сағат бойы араластырыңыз
• Балмұздақ дайындаушы мен нұсқауларды орындаңыз

Үйде дайындалған пломбина үшін рецепт

Бұл дәмді балмұздақ, мүмкін майдың ең көп мөлшері, кем дегенде 15% май болуы керек. Бұл сондай-ақ ең тәтті. Бір қызығы, бұл жеміс соусын, бал, джем және шоколадты суаруды тоқтатады.

Рецепт бойынша компоненттер:

• сүт - 300 мл
• Крем 35% - 250 мл
• Сүт ұнтағы - 35 грамм
• қант - 90 грамм
• Ванильді қант - 1 шай қасық.
• жүгері крахмалы - 10 грамм

Үйде нақты пломбирді қалай жасауға болады

Кәстрөлде барлық қантты құрғақ сүтті араластырыңыз. Қоспаға құйып, біртіндеп және үнемі араластырыңыз, 250 мл сүт. Крахмалды қалған 50 мл-де ерітіңіз.

Кәстрөлді орташа температураға қойып, сүт қайнатып, крахмалды қосыңыз. Араласып жатқанда, қоспаның қалыңдатылуына жол беріңіз. Ыстықтан, штаммды алып тастаңыз, пластик қаптамамен жабыңыз және салқын болыңыз.
Крем (олар суық болуы керек) жұмсақ шыңдарға дейін шайқаңыз. Суық сүт қоспасына енгізіңіз, араластырыңыз.

Содан кейін - мұздатқыш және әрбір 20 минут ұрып-соғып, немесе мұздатқышқа. крем суыған, бірақ әлі күнге дейін жұмсақ болады кезде, сіз, ол бірнеше сағат үшін нағыз балмұздақ айналады қағаз кубоктармен, оны жылжытуға болады.

Үйдегі Эскимо қалай жасауға болады

Егер балмұздақ шоколадты мұзбен жабылған болса, балмұздақ аламыз. Мұны істеу үшін балмұздақ құрастырыңыз - таяққа арналған. Арнайы балмұздақ қалыптарыңыз болса жақсы. Олай болмаған жағдайда, импровизацияланған құралдарды салу керек, бір нәрсе тар және жоғары таңдау. Осы шыныаяқтарда жабысқақ балмұзды төгіп тастаңыз, таяқтарды кіргізіп, толықтай қатырыңыз.

Глазурь үшін шоколадты және сары майды тең мөлшерде алыңыз, глазурь балмұздақты ыңғайлы түрде итеру үшін көп нәрсе болуы керек. ХNUMX граммнан екеуін де алыңыз. Шоколад толығымен ерігенше су моншасында алдын ала қыздырыңыз. Балмұздақты құймадан алыңыз, оны тез жылыға жылжытып, оны біраз уақыт ұстап, содан кейін мұздатқышқа салыңыз, оған пергамент қойыңыз.

Ванильді балмұздаққа арналған рецепт

Бұл балмұздақ ванильдің дәмі мен хош иісі бар тығыз дәмділікпен ерекшеленеді.

Рецепт үшін компоненттер

• Жұмыртқалар - 2
• қант - 0, 5 шыныаяқтар
• тұз - шымшу
• сүт - 350 мл
• Крем 20% - 240 мл
• Ванильді қант - 2 шай қасық.

Үйде ванильді балмұздақ жасау

Жұмыртқалар кішкене ыдысқа ұрады. Қантты себіңіз және лимон сарыға дейін және көбік көбейгенше сүртіңіз. Тұз қосыңыз, араластырыңыз.

Кәстрөлде сүтті қайнатыңыз. Оны жұмыртқа қоспасына жұқа табаға салыңыз, барлық уақытта шайқаңыз. Қоспаны кәстрөлге құйып, кішкене өрт үстіне қойып, қалыңдығына дейін пісіріңіз, шелпек немесе ағаш қасықпен үнемі араластырыңыз. Бұл 7-ден 10 минутқа дейін созылады.

Ыстықтан және штаммнан мұздатуға болатын ыдысқа шығарыңыз, сәл салқындатыңыз. Кремде құйыңыз және ванильді немесе ванильді қантты қойыңыз. Тоңазытқышта толығымен салқын (бірнеше сағатқа дейін).
Мұздатқышта немесе балмұзда балмұздақ дайындаңыз.

Bilberry балмұздақ рецептісі

Балғын, піскен, дәмді көкжидек балмұздаққа жағымды сергітетін дәм береді.

Конденсирленген сүтті қолдану тілді және балмұздауға арналған тәттілер мен жұмсақтықты қосады. Және қайнатпа керек емес.

Рецепт бойынша компоненттер:

• көкжидек таза - 2 шыныаяқ
• 12% майлылық мөлшерінен артық емес крем - 475 мл
• Конденсацияланған сүт - 420 мл
• майлы крем - 1 әйнегі
• Ванильді қант - 1 шай қасық.

Үйде «күлгін» балмұзданы қалай дайындау керек?

Шырындыларды тазалап, оларды жақсылап жуыңыз, төгіліп тастаңыз. Ыдысқа салыңыз және араластыруға арналған шанышқыны қолданыңыз, оны және блендерді жасай аласыз. Өзіңізді қаншалықты өзіңіз шешесеңіз, картопты немесе пісірілген пюрені пирожьте аласыз.

Басқа ыдыста сүт, кілегей, қоюландырылған сүт және ванильді араластырыңыз. Мұздатқышты жұмсақ балмұздақ әзірге дейін қоспаны араластырып немесе тоңазытқышты қажет ететінін есте сақтаңыз. Жидек сырғасын қосып, жақсылап араластырыңыз. Оны мұздатуға қойыңыз.

Авокадо және роммен балмұздаққа арналған рецепт

Достарыңызды балмұздақпен авокадодан, сергітетін, бірақ тым тәтті десерттен емдеңіз. Ром немесе текила қоспасы тек сәл ғана хош иіс пен дәмді береді. Бірақ қаламасаңыз, сіз қосуға болмайды, әсіресе авокадоның балмұздақ дәмі зардап шекпейді.

Рецепт бойынша компоненттер:

• авокадо - үлкен 1
• 15-20% май мазмұны - 950 мл
• жеңіл ром немесе текила - 3 st. қасықтар
• жұмыртқа сарысы - 2 ірі жұмыртқасынан
• ұн - 2 ст. қасықтар
• тұз - шымшу
• қант - шыныдан тоқсан
• Ванильді қант - 1-1,5 шай қасық.

Ром балмұздақын авокадо көмегімен қалай жасауға болады

Авокадоды тазалаңыз, үлкен бөліктерге кесіңіз. Блендер шарына салыңыз, 1-нің бір стакан кремді қосып, араластырыңыз, авокадты пюреге айналдырыңыз. Ром немесе текила қосып, тегіс болғанша қайта араластырыңыз. Тоңазытқышта 2 сағатқа салыңыз. Інжар 1 арқылы бір стакан кремге айналды.

Кәстрөлде ұн, қант және тұзды араластырыңыз. Қалған кремді мұқият араластырыңыз. Қоспаға айналғанша, орташа қызу және тұрақты араластырыңыз. Ыстық қоспаны сарысуға қосып, жұқа щетка мен құйып құйыңыз. Оны табаға салыңыз да, оны минутына отқа қайтарыңыз.
Ыстықтан шығарып, салқын, ваниль құйыңыз, араластырыңыз. Тоңазытқышта кемінде 2 сағатқа қойыңыз.
Қоспаны авокадо және жұмыртқа қоспасы арқылы біріктіріп, оны контейнерге өткізіп, мұздатқышқа салыңыз немесе балмұздақ контейнеріне құйыңыз. Пісіруді аяқтаңыз.

Қауын, құлпынай, кивиден жасалған шорбетті қайтадан қараңыз

Жаңа піскен қауын оңай шөлді қана емес, сонымен бірге аштықты қанағаттандыруға арналған хош иісті шербеге айналады. Десерттер, өзіңіз үшін ойлау қиын емес, біздің жағдайда екі жағдайда байытылған - насыбайгүл және құлпынай.

Рецепт бойынша компоненттер:

• қауын - 1 кішкене немесе жартысы үлкен
• қызғылт сары шыны шыны
• қант ұнтағы - 170 грамм
• тұз - шымшу.

Үйдегі балмұздақ таңқурайын қалай қайнатуға болады

Қауында тұқымдар мен қабықтарды алып тастаңыз. Кішкене текшеге кесіңіз (кем дегенде 300 грамм болуы керек). Блендердегі қауын бүктеңіз, апельсин шырынын құйыңыз, ұнтақ қант пен тұз қосыңыз. Барлығын біртекті пюреге айналдырыңыз.

Қант бірден ериді де, тоңазытқышқа салқындату үшін бір минут қалуға рұқсат етіңіз. Контейнерлік балмұздаққа ауысыңыз немесе мезгіл-мезгіл араласпастан, мұздатқышқа салыңыз.

Қуырылған шербет насыбайгүл жапырақтары: қауын, шырын, қант және тұзға 4 үлкен жасыл макулатураны қосыңыз. Содан кейін алдыңғы жағдайдағыдай пісіріңіз.

Құлпынай сорбет құлпынаймен: Бір стақан құлпынай жуып, екі бөлікке салып, бөшкелерге арналған қасық, құлпынай және 2 ст. бал қасық. Содан кейін жоғарыдағы рецепт бойынша пісіріңіз.

Грейпфруттің және кивидің шербеті сергітетін және ұнамайтын емес.

Толығырақ: https://mamaclub.info/kk/kak-sdelat-morozhenoe-doma-recept/

...