+2 дауыс
1.4k көрілді
Қыздардан сұрайын дегенім, мен бүгін медовый торт жасаған едім. Барлығын дұрыс қосқан сияқтымын, бірақ қамырым сәл бірікпей қалды.Яғни, бірікпеген себебі неден болуы мумкін?

3 жауап

+2 дауыс
Жұмыртқасы кем болар.....    .......    .........    ........   .......  ........
2 ст л- мед
1 л -сода
3-жұмыртқа
150 гр-маргарин
1стакан-қант
2-ванилин
ұн көз мөлшеріммен жасадым
1 ванилин де жетеді, содан соң 1 л сода емес, қасықтың ұшымен ғана алыңыз және 1 жұмыртқа қоссаңыз артықтық етпейді.
Көз мөлшері деген болмайды ғой,арнайы аспаптармен немесе қасықпен өлшегеніңіздің өзі сізге сенімділік пен дайындалғалы тұрған тағамның дұрыс шығуына әсер береді.
0 дауыс
қамырыныз бірікпесе  піскен кезде үгітіліп қалады ғой?онда піскен қамырды кшкене пакетикке салып оқтаумен угітініз,арех немесе мейіз қосып сгущенкамен араластырыныз да белгілі бір формаға келтіріп холодилникке салып қойыныз, 1 сағ кейін жей беруінізге болады,Ас болсын!
0 дауыс

Балды тортты осы рецептпен істесеңіз жақсы шығу керек.

http://www.gourmania.kz/2014/08/baldy-tort.html

...