0 дауыс
1.4k көрілді
Палауға күріш салып болған соң бетін жауып қойып қайнатады ма? Тамақ піскен ше ма? немесе суф тартылған сон бетын жауып койадыма?

7 жауап

0 дауыс
Суы тартылғанша бетін пакетпен жауып, оның үстінен қақпағын жабасыз. Содан соң бір ескерту- палауды араластыруға болмайды. Суы тартылған соң араластырасыз.
0 дауыс
Әрине қайнатасың тамақ піскенше, суы бітіп калған жағдайда да, коресің, қаттылау болып қалуы да мүмкін, ондай жағдайда үстіне қайтадан су қүясың.
0 дауыс
Қайнап жатқан кезінде күрішті саласың.Су күріштен 2см жағры болса тек қақпағын жабасың да жай отта пісіресің.суы тартылғанда араластырмай-ақ әр жерінен тесіп-тесіп қоясың
0 дауыс
Суы тартылғаннан соң бетiн жауып демдейсiң н/е езiлiп кетедi. Тартылғанға дейiн араластырып тұруға болады...
0 дауыс
Күрішті  салған сон, сәл суы тартылганша  каттырак  кайнатасын, суы мен  күріш бірдей  болган  сон,  күріштің  әр жерінен  тесіп   пакет  жабасын, пакеттің  үстінен  табақ  қоясын(жақсы  пісуі  үшін). кейін  қақпағын  жауып  жай  отта  пісіресін.
0 дауыс
жуасын, етин салып, писирип, устине марковын саласиз, пискенше какпагын жаппайсиз, ети мен марковы пискесин куриш саласиз, мысалы еки кесе куриш салсаныз, еки кесе су коясыз, арасына 1, 2 чеснок саласиз! куркума косасиз, енди бетин жауып коюга болады) болгасын устине тирилей жуа саласиз! дамди болып шыгады
0 дауыс

Иә, әрине, бетін жауып пісіру керек. Суреттегідей әдемі палау жасап үйренгіңіз келсе, 

рецепт -->> http://www.gourmania.kz/2014/07/palau.html

...