Тым ұзақ. Онлайн аудармашымен көрдім:
1.Что мынадай аудар-?
Аудар- - сол жер, қайда ара нәтиже тіршілік әрекетімнің барлық қыртыстал- тастандыларды свозят. Бақыла- аудар- бар, қайда сақта- және индустриялық кәсіпорындардан халықтан деген аламын қатты тастандыларды. Анда аздан кейін жинақтал- боқтықтар аудар- қабаттарының ең қатал тексерістің астында болуға керекке спрессовываются, аулақтау чтобы тарату қыңқыл-сыңқыл және салтақтанудың қоршаған орта.
2.Неден рухтарды жасайды?
Рухтар - сол күшті хош иісті олар өсімдік немесе айуан текті бар имеют зат. Оларды да ал- жасанды жолмен мұнайдан деген жасаған азық-түліктерден. Өсімдіктің рухтары собой өсімдіктің түрлі бөліктерінен деген извлеченные иісті майларды: түптің, шоғырмақтың, жапырақтардың, шәйірдің, түстердің және т.д. ұсынатын. айуанның ф тегінің рухтары - сол, біреудің айуанаттарының қасқайт- зат, сияқты, айталық, кашалотпен және құндыздармен, және үшін парфюмерия үшін ара сапа закрепительного элементтің пайдалан- өсімдік май мен бекемдегіш ара спирт ез- және қарамастан
3.Как азық-түліктерді сақтайды?
Арада негізгі біз натурал азық-түліктерді асқа деген жаратамыз. Многие олардан өте тез аздырады, себебі бактерия, нұр және ауа губительно оларда әрекет етеді. в осы уақытты азық-түліктің үлкен бөлігін в вакуумдық тыстарға деген теңдейді, ана бол- ауа алыстат-, аулақтау чтобы азғындыру. Сырттың азық-түліктері пластиқтың ораушысының немесе пакетпен, нешінші паналы оларды сақтайды. Мынадай, сияқты ет, балық және жемістер, жас азық-түліктер бой екі күннің одного- жарат- болуға керекке. Және азық-түліктің сақта- сырттың әдіс-айлалары өмір сүреді, сияқты. айталық, тоғаш және засолка. при тоғашта азық-түліктер на күнге деген шығарады немесе на несколько аптаға бұл ретте ара оларда асыра- сұйықтық және азық-түліктер қарызда в құрғақ жер деген сал- булан- емес аздыр-. Засолка (тұзда-) тұздың қолданысында негізде- азық-түліктің предохранения үшін көбеюден оларда бактериялардың тоңазытқыш та жас азық-түліктер бой нескольких күннің сақтау көмектеседі. Күннен-күнге тоңазыт- азық-түліктерді болды астам жаратады, неғұрлым олар біледі
4.Из ненің шыны алқындыр-?
- адаммен ең пайдалан- материал стекло. ол берік және ауыр, ол турау қиын, әйтсе де уату жеңілтек, неғұрлым ол шетін, бірақ үшін оның қолданысы үшін ең маңызды болып табыл-, бұл мөлдір стекло ана. в осы уақытты шыныны из құмнан деген жасайды, кальциның және ізбестастың карбонатының при шынының өндірісінің барлық ингредиент бұлға- және при 1400-1500°қызу С. бұл ретте қоспа в пеш деген сал- қоры-, ана бол- в почти сұйық ел деген айнал-, қарамастан және кейін суыстық ара нәтиже шыны ал-.
5.Не мынадай сабын?
Сол: каустикалық соды немесе көмірқышқыл калийдың сілтілік продукттің қосымшасымен өсімдіктің маселінің немесе айуанның майларынан деген жаса- ел. Сабын суда малталанады және кірдің және майдың аулақтауы үшін қолданылады. Сабын ойлап тап- менімен ғасырлардың кейін болды, қарамастан және оның өндірісі уже ескі Мысыр және шығыстың античных өркениеттерінде белгілі болды.