Құрамы: ет, сұйық май, пияз, томат пастасы, лавр жапырағы, аскөк, тұз, бұрыш.
Дайындалуы: Етті ірі қып тураймыз. Табаға май құйып, пияз, сәбіз, томат, болса қызанақ саламыз да, әбден қуырамыз. Су құйып, тұз салып, етті пісіреміз. Астын басып жай отта 30 мин.қайнатып, картопты ірі қып турап, лапшасын үстіне саламыз. 1 лавр жапырағын саламыз.
Аздап бұрыш салып, орташа отта пісіреміз.
Пісер алдында ас көк саламыз.
Дайындалуы: Етті ірі қып тураймыз. Табаға май құйып, пияз, сәбіз, томат, болса қызанақ саламыз да, әбден қуырамыз. Су құйып, тұз салып, етті пісіреміз. Астын басып жай отта 30 мин.қайнатып, картопты ірі қып турап, лапшасын үстіне саламыз. 1 лавр жапырағын саламыз.
Аздап бұрыш салып, орташа отта пісіреміз.
Пісер алдында ас көк саламыз.