+3 дауыс
4.6k көрілді
Әрдайым үйдегілерге-, осы жолы керемет итальян тағамын дайындап беремін деймін де , ұятқа қалып жүремін. Макарондар бір-біріне жабысып қалады. Макарон жабысып қалмай, дара-дара әдемі пісуі үшін не істеу керек?
Тұзын жеткілікті мөлшерде салсаңыз да осылай болады ма?
Ия тұзын қалыпты мөлшерде саламын.

5 жауап

+1 дауыс
 
Жақсы жауап
Ең қарапайым да оңай жолы мокронды салғанда көлденең емес, тігінен ортасына салу керек, Ол өзі жайыла береді. Қалай айтсам екен.. Күннің шуақтары сияқты шашырап тұрады ғой қазанның ортасы күн деп есептесек))) Сонда жүз пайыз жабыспайты италянский тамағын.
+2 дауыс
Ол үшін сапалы макарон өнімдерін пайдалану керек. Болмаса макаронды алдын ала қазанға құрғақтай салып, аздап күйдіріп алу қажет.
+2 дауыс
Бірінші суды қайнатып алып, содан соң макарондарды қайнаған суға салып пісіру керек.
+1 дауыс
Қайнап тұрған суға спагеттиді салмас бұрын бір шай қасық сары майды салып, араластырып жібереміз. Артынша спагеттиді ыстық қайнап тұрған суға салып пісіріп алып, бір ыдысқа салып мұздай сумен жуып жібереміз. Сол кезде спагетти бір-біріне жабыспай әдемі болып піседі.

0 дауыс
ол үшін сіз бірінші суыңызға аса жоғары дәрежеде мəн беріңіз.қайнаған су құйсаңыз .или.






сіз макаронның ең жоғары сұрыпын алыңыз. Мысалы,Корона,Madina.

Ұқсас сұрақтар

0 дауыс
1 жауап
+2 дауыс
2 жауап
...