+1 дауыс
2.5k көрілді
шошқа етінен жасалған шұжық пен сиыр етінен жасалған шұжықты қалай айыруға болады?

2 жауап

0 дауыс
Шұжықтың сыртқы орамасында шұжықтың құрамы жазылып тұрады. Сол жерден қарап көре аласыз....
+2 дауыс
Сыртында құрамы жазулы тұрады. Колбасаны негізінен сиыр еті мен шошқа еті және шошқа майын араластырып жасайды. Сиыр етінің үлесі 30 пайыздан кем болмауы керек. Олардан басқа ұн, крахмал, желатин, дәмдеуіштер және колбасаға қызыл түс беру үшін нитраттар қосылады. Қазір тауық етінен (окорочка) жасалатын колбаса түрлері де көп.

Ұқсас сұрақтар

0 дауыс
1 жауап
0 дауыс
3 жауап
+1 дауыс
3 жауап
Белгісіз 27.02.2014 Қызық сұрақтар сұрақ қойды
...