+2 дауыс
1.1k көрілді
Пирог "Утренняя роса" Ингредиенты: -200 гр маргарина -150 гр сахара -3 яйца -150 гр сметаны -3 ст ложки молока -2 стакана муки (300гр) -1 пакетик разрыхлителя (10гр) -2 ст ложки какао -200 гр творога для шариков -3 ст ложки сахара для шариков -1 желток для шариков -5-6 ст ложек кокосовой стружки для шариков -2 стакана молока для крема -1 яйцо для крема -150 гр сахара для крема -2 ст ложки муки без горки для крема -ванилин для крема Приготовление: Творог, сахар, желток и кокосовую стружку хорошо растереть. Из полученной массы сделать шарики, размером с грецкий орех. Убрать их в морозильную камеру на 30 минут. Мягкий маргарин растереть с сахаром. Добавить яйца и оставшийся белок, хорошо сбить Затем влить сметану, молоко, муку и разрыхлитель, хорошо перемешать. В смазанную маслом форму выложить половину теста. В оставшееся тесто положить 2 ст ложки какао, перемешать и выложить по верх белого теста. Достать шарики из морозильной камеры и вдавить в тесто. Выпекать в духовом шкафу 40-45 минут при температуре 180 градусов. Для заварного крема сбить яйцо с сахаром и ванилью, добавить муку. Влить 2 стакана молока и поставить на огонь, помешивая венчиком. Довести до загустения крема. На остывший пирог выложить заварной крем и обсыпать порошком какао.

3 жауап

0 дауыс
Өте ұзақ текст екен )) Қарап отырып шаршап кеттім.
0 дауыс
пирог "таңертеңгі шық" ингредиенттер: - маргаринның 200 гр - сахараның 150 гр - 3 жұмыртқа - қаймақтың 150 гр - жастардың 3 ст қасықтары - ұнның(300гр) 2 стақаны - қопсытқыштың(10гр) 1 қалтасы - какаоның 2 ст қасықтары - сүзбенің 200 гр үшін түйіршіктер үшін - сахараның 3 ст қасықтары үшін түйіршіктер үшін - 1 сарыуыз үшін түйіршік - кокос жоңқа 5-6 ст қасық үшін үшін түйіршік үшін - жастар 2 стақан үшін крем үшін - 1 жұмыртқа үшін крем үшін - үшін крем үшін сахара 150 гр - ұн 2 ст қасық без тау үшін -ванилин крем үшін үшін крем үшін қамдас-: сүзбе, қант, сарыуыз және кокос жоңқа түйу жөн. Ал- елден алқындыр- түйіршік, өлшем мен грециялық жаңғақты. Алдыр- олар морозильную камераға 30 минутқа. Жұмсақ маргаринды қантпен түй-. Үсте- жұмыртқа және қал- ақ, ұрып жықу жөн кейін влить қаймақты, сүтті, ұнды және қопсытқышты, араластыру жөн. Май майла- пішінге выложить жарты тест. Қал- қамырға сал- какаоның 2 ст қасықтарын, араластыр- және выложить үстінен ақ қамыр. Жет- түйіршіктер морозильной камерадан және қамырға деген вдавить. Рухтың шкафында 40-45 выпекать минуттардың при 180 градустың қызуында. Заварного крем үшін ұрып жық- жұмыртқа қантпен және ванильпен, үсте- ұн. Влить жастардың 2 стақаны және отқа деген сал-, жұлықпен помешивая. Дейін кремнің қоюлануының шығарып сал-. Суы- пирог выложить заварной кремді және обсыпать какаоның ұнтағының.
0 дауыс
аудармашы 87752211677

Ұқсас сұрақтар

...