Шайды қалай дәмді қылып дайындауға болады?
Шәйнекке шәй салып болғаннан соң, ішіне суды аз (2 кесе көлемінде) ғана етіп құйыңыз. Содан соң шәйнекті пешке (жылытқыш, плита) қойыңыз. Ысыды-ау деген кезде алсаңыз дәмді шығады.
Кейбір шайлардың өздерінің дәмі жаман. Кейбіреуінен шампунның дәмі шығады, кейбіреуі қатты көпіршиді. Оны таңдау да қиын.
Шайдың тәтті болуы өзіңінің көңіл-күйіңе байланысты. Шайды тәтті қылу үшін шын көңілмен дайындау керек.Шайды дәмді қылып дайындау үшін:қант,тосап,жағымды иісі бар шөптер,кәмпиттер т.б салуға болады.
128k сұрақ
322k жауап
153k пікір
72.6k қолданушы