+1 дауыс
11.7k көрілді
Бидай талқан , тары талқан деп сүтке қарып беретін әжем. Сол талқандар неге пайдалы?

2 жауап

+1 дауыс
«Талқан – көктеген және термоөңдеуден өт­кен бидай, қара бидай, сұлы және арпадан жа­салған өнім. Күш беретін құнарлы тағам әсі­ресе, балаларға, жүкті әйелдерге, қарттарға пайдалы. Поволжье, Орта Азия, Оңтүстік Сі­бір­­дің көшпелі халықтарының көне рецеп­тілері негізінде арнайы технологиямен әзір­ленген
0 дауыс

Денсаулыққа да әсері бар

Ұқсас сұрақтар

+2 дауыс
3 жауап
Белгісіз 10.03.2011 Жалпы сұрақ сұрақ қойды
...