0 дауыс
558 көрілді
Өзіміздің жақсы көретін тамағымыз мантының арасына не қосқанда дәмдірек болады? Өздеріңіздің ой-пікірлеріңіз.

4 жауап

+2 дауыс
 
Жақсы жауап
Мен фаршқа жуаны ұсақтап турап, капустаны ұсақ теркадан өткізіп қосамын, тұз салып, бұрышты молдау қылып саламын. Капуста қосу себебім, манты құрғақ болмайды. Мантынын нанын басқан кезде бірден басып, илеп жасағаннан қарағанда, алдын ала басып қойған жақсы. Жарты сағат бұрын. Кейде фаршка сәбізді теркадан өткізіп қосамын, дәмді болады.
+2 дауыс
Дайын фаршқа қойдың құйрық майын және пиязды пышақпен ұсақтап турап қоссаң мантының дәмі кіре түседі.
+2 дауыс
Фарыштын озы маиы болмайды ма,?соган пиязы майдалап турап,бурыш косыныз,туз сосн ас болсын!:)
Жадыра,фаршқа арзан ішмайлардан қоса салады,құйрық май бөлекше дәм береді.Ыңғайсыз екен, бір керемет аспаздай ақ қоймадым ғоо.
+1 дауыс
Мантының ішіне адам өз қалауынша қоса береді деп ойлаймын? Мысалы мантының калориясын азайту үшін картоп мен пиязды араластырып та, кейде асқабақпен пиязды араластырып та қоса береді. Өз қалауым мантыге картоп пен пияз араласқан түрін жақсы көремін)))
...