Сайт меню
Email почтаңыз
Құпиясөз
Есте сақта
Кіру
Тіркелу
|
Құпия сөзді ұмыттым
Сұрақтар
Жауапсыз
Санаттар
Қолданушы
Сұрақ қою
Online-Чат
Тосап (варенье) қандай болуы керек?
0
дауыс
4.1k
қаралым
Тосап (варенье) қандай болуы керек?Қою немесе сұйық?
8.07.2013
Жалпы сұрақ
Нұрперзент
сұрақ қойды
Жауап беру
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Сіздің жауабыңыз
Email:
Email:
Спамға қарсы тексеру:
Үшке үшті қоссаң қанша болады?
Модерациядан өтпес үшін
сайтқа кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Жауап беру
Болдырмау
4
жауап
0
дауыс
Қою болғаны дұрыс қой.Бұл әрине біздің жасап жүргеніміз бойынша.
8.07.2013
Белгісіз
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
0
дауыс
Қатты сұйық және қатты қою болмағаны дұрыс.
8.07.2013
Elzhan
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
0
дауыс
тосап) қатты тәтті болмауы керек) бірақ балдай дәмді болса жарайды)) және қоюлығы орташа
8.07.2013
Аязби
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
0
дауыс
Өзім қоюлау болғанын жақсы көрем...) Жалпы орташа болғаны жақсы
8.07.2013
АйДана:)
жауап берді
Пікір қосу
Пікір қосу үшін сайтқа
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
Ұқсас сұрақтар
0
дауыс
2
жауап
Қанша кг тосап жасалған?
2.02.2013
Математика
домалай
сұрақ қойды
+1
дауыс
1
жауап
Жеміс- жидектер көбейді тосап қайнату жолын білесіз бе?
10.08.2012
Жалпы сұрақ
jamalhan
сұрақ қойды
0
дауыс
3
жауап
Шиеден қайнатылған тосаптың 40%-і шие, қалғаны қант. 8кг шие тосабының неше килограмы қант
22.04.2016
Математика
nurniaz
сұрақ қойды
0
дауыс
2
жауап
Жаз келіп бақшада өрік пен алмалар төгіліп қалды...
13.06.2014
Жалпы сұрақ
Ж_
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
Тосап қайнатқан кезде ыдыстың түбіне күйіп жабысып қалады соны қалай кетіруге болаы?
2.10.2012
Өмір, Тіршілік
ZhanNurya
сұрақ қойды
127,672
сұрақ
322,183
жауап
153,247
пікір
72,701
қолданушы