Тазалық, Талғам | 209 қаралды
209 қаралды
Қызанақ пастасы бұзылып, көгерiп кетпеу ушiн не iстеу керек?

2 жауап

Көркем қыз! Қызанақ пастасын сақтаудың ең тиімді жолы - одан кетчуп жасау. Томат пастасына аздаған су, қара бұрыш, қызыл бұрыш, чеснок қосып, майға қуырып алу керек. Кетчупты ұзақ сақтауға болады.
Жақсы Жауап
Негізі томат пастасы негізгі бұзылу түрі бет жағы көгеріп кетеді, оны болдырмау үшін паста құйылғаннан соң сол ыдыстағы пастаның бетіне 2-3мм етіп сұйық май құйып қою керек.
118,315 сұрақ
305,103 жауап
153,297 пікір
67,444 қолданушы