+1 дауыс
748 көрілді
Қызанақ пастасы бұзылып, көгерiп кетпеу ушiн не iстеу керек?

2 жауап

+2 дауыс
 
Жақсы жауап
Көркем қыз! Қызанақ пастасын сақтаудың ең тиімді жолы - одан кетчуп жасау. Томат пастасына аздаған су, қара бұрыш, қызыл бұрыш, чеснок қосып, майға қуырып алу керек. Кетчупты ұзақ сақтауға болады.
+2 дауыс
Негізі томат пастасы негізгі бұзылу түрі бет жағы көгеріп кетеді, оны болдырмау үшін паста құйылғаннан соң сол ыдыстағы пастаның бетіне 2-3мм етіп сұйық май құйып қою керек.
...