0 дауыс
4.0k көрілді

Рецепін айтып жіберіңіздерші! (Қыздар әсіресе)sadcryingfrownblush

тіркелгеніңе 3 ай болыпты,бүгін алғашқы сұрағың екен))))

3 жауап

0 дауыс
Жігітпін сонда да жауап берейін:

Газды қосасыз, плитадан ашасыз. Сосын үстіне табаны яғни сковородканы қойып үстіне май саламыз немесе құямыз! Пиязды яғни жуаны қыздырып аламыз бетіне. Сосын Жұмыртқаны құямыз! 10-15 минут күтесіз болды!
бетіне шұжық немесе джусай қосып жіберсеңіз әдемі болады. Әсемдеу үшін қызанақты қолдансаңыз тіптен керемет болады. Әдетте бұнда элементарный дүниелерді аналары қыздарына 9-10 жасында үйретеді. Ал маған анам 2 жыл бұрын үйреткен.
Белгісіз
Колбасадан тышқан да тарақанда шығып халал деген белгісі бар колбасалардың шошқа еті бар болып шықан жағдайларды мыңдап білемін. Ата бабамыз қолданбаған арам тағамды біз неге қолдануымыз керек?

Ал мен өз басым жұмыртқа пісті ау дегенде сыр турап жіберем ойлап тапқан пиццам боп шығады :D
Докторская колбаса деген бар! Халал екеніне өз басым сенемін! Себебі өндіріс орнында болғанмын! Көпке топырақ шашуға болмайды! Халалды харам деп жала жапқанда күнә!
Белгісіз
Мен бәрін айтықан жоқпын. Халал деп харам болған колбасаны көрсетті теледидардан. Және ол колбаса үлкен қазанда араластырады және еттің йісін бар жерде тышқандар да жүреді екен. Қаншама адамнан  естідім өз көздерімен көрген. Өз басым қандай болса да жемеген дұрыс деп ойлаймын. Одан өзіміздің шұжық, қазымыз колбасаға қарамайтындай тәтті маған.)
Ұмсынай біле білсең екеуі екі бөлек дүние! Дәмі бір-біріне ұқсамайды! Қалай ажырата алмайсың! Салыстыруға болмайды екеуін. Меніңше салыстыру ақымақтық!
Белгісіз
0 дауыс

ск Бірден айтайын сковородкаға май құямыз 5 мин күтеміз сосын Жуа саламыз сосын Жұмыртқа уызын құямыз сосын Тұз сеуіп жібереміз сосын 5 минуттай күтеміз!!! болды 10 минут пісед

+1 дауыс
өмірінде ешқашан тамақ пісірмеген,пісіріп білмейтін еркектің өзі жұмыртқа қуыруды біледі,сұрауыңа  қарағанда сен әлі тамақ пісіруді үйренбеген кішкентай боларсың.

Ұқсас сұрақтар

...