құймақ жасау үшін Алдымен үлкендеу ыдысқа сүтті құйады. Сосын сол сүтке бір немесе екі шикі жұмыртқаны жарып саламыз да, араластырамыз. Одан кейін үстіне екі-үш кесе құмшекер салады. Сосын бір кесе ұн. Барлығын әбден араластырады. Бәрі сұйық болып әдбен араласқанынша араластыра беру керек тоқтамай. Жарты сағаттай тоқтатпай араластыру керек болып қалады шамамен.
Табаны қыздырамыз. Таба қызған кезде шемішке маймен бетін сүрту керек. Одан кейін жаңағы әбден араласып сұйық болған құймақты табаға құйамыз жәйлап. Шамалы жұқалап құйып қойп күте тұрамыз құймаққа айналғанынша:). Одан соң оны төңкеру керек. Екі беті де піскен соң табадан алып бір ыдысқа салып қоямыз да, ары қарай тағы да шемішке маймен бетін сүртіп, құймақты жұқалап құямыз. Оның да екі беті піскен соң тағы келесі құймақты құйамыз.
Солардың бәрін істеп жатып табаны шемішке маймен тазалап тұруды ұмытпау керек. Әйтпесе табаға біздің құймағымыз жабысып қалады.
Мына жақта мен интернеттен осы құймақты қалай істейтінін көрсететін видео тауыл алдым. Қалай істейтінін көрсеңіздер болады, бірақ бұл видеода сәл басқашалау. Құмаққа бал араластырады деген сияқты өзгешеліктері бар.