Құрамы:
— 3 кесе күріш;
— 3-4 дана сәбіз;
— ет;
— 1 дана жуа;
— тұз.
Дайындалуы: Алдымен ыстық суға күрішті тазалап, салып қоямыз. Қазнға май құйып, етті, жуа мен сәбізді қуырамыз. Біраз қуырылған соң, үстіне су құйып, бұқтырамыз. Сәлден соң, ыстық судағы күрішті алып, қазанға саламыз да, тегістеп жаямыз. Суы біраз тартылғаннан кейін, күріштің әр жерінен ойық жасаймыз. Газды басып, күріштің пісуін күтеміз.
Қосымша: Күрішті салғаннан кейін араластырмаған дұрыс. Оның орнына әр жерінен ойық қалдырған жөн. Сол кезде еті астында, үстінде күріші болып піседі. Бұл әрине сәбізді онша жемейтіндер үшін жақсы.
Және палау Өзбек халқының тағамы паладың түр түрі бар Андіжан палауы Самархан палауы және тағы басқа