+2 дауыс
8.1k көрілді
Сәлеметсіздерме?Ши бауырсақ дайындау керек еді.Рецептін немесе жасалу жолдарын кім біледі?Өте қажет болып тұр.Пішіні қандаі болу керек?

5 жауап

0 дауыс
Яндекстен қара немесе www.epovar.kz сайтынан көр
+1 дауыс

Шитоқаштарды дайындау үшін ашытудың қажеті жоқ. Ол үшін салқын суға жұмыртқа қосып, тұз, шекер салып илеуін қандыра илейсіз де, жайып майда-майда етіп майға қуырып аласыз. Қуыру барысында жиі-жиі қозғап тұрған жөн. Немесе ашытып та дайындауға болады. Мәселен, мына жерде жазып өткенімдей. Сәттілік!

0 дауыс

http://www.gourmania.kz/2014/05/bauirsaq.html ашыған бауырсақ

ал ши бауырсақ туралы жақында шығады

0 дауыс
Шымшыма рецепт берши ?
0 дауыс

Ши бауырсақ немесе жол бауырсақ деп аталатын бауырсақ ұзаққа шыдайтын, көгермейтін, қатып қалмайтын бауырсақтың түрі. бала кезімізде көп жейтін едік, тәтелеріміз жиі жасаушы еді. Маған да рецепт керек боп тұр. Оны Зайсан ( ШҚО)  қаласы жақта жиі және керемет жасайтын!sad

...