Құрамдас бөліктері
9 қасық сушиге арналған күріш
көлемі 10 x 4 см 9 нори балдыры
3 шай қасық қара уылдырық
3 шай қасық қызыл уылдырық
3 шай қасық сары уылдырық
1 шай қасық васаби – ащы желкек
Дайындау әдісі
* Сушиге арналған күріштен білікшелер жасап, васаби жағу керек.
* Күріш білікшелерінің әрқайсысын нори 1 см-ге шығып тұратындай, ал күріш ішінде болатындай етіп, нори қиығына орау керек .
* Әрбір орамаға шай қасық уылдырық салу керек.
Беру тәсілі: Дайын суши порциясын жасыл жапырақпен безендіріп, тақтайдың үстіне салып беру керек.
9 қасық сушиге арналған күріш
көлемі 10 x 4 см 9 нори балдыры
3 шай қасық қара уылдырық
3 шай қасық қызыл уылдырық
3 шай қасық сары уылдырық
1 шай қасық васаби – ащы желкек
Дайындау әдісі
* Сушиге арналған күріштен білікшелер жасап, васаби жағу керек.
* Күріш білікшелерінің әрқайсысын нори 1 см-ге шығып тұратындай, ал күріш ішінде болатындай етіп, нори қиығына орау керек .
* Әрбір орамаға шай қасық уылдырық салу керек.
Беру тәсілі: Дайын суши порциясын жасыл жапырақпен безендіріп, тақтайдың үстіне салып беру керек.