Сұрақтың қойылғанына 1 жыл болыпты ғой, сонда да жауап бере берейін: Ең оңай тағам бесбармақ деп ойлаймын, етті қазанға саласың, ет пісейін деп қалғанда картоп, сәбіздің сыртын аршып салып жібересің ол өзімен өзі қайнап тұрғанда, мына жақтан подлива істейсін, подливаны қалайй істейсің? так..картоп, сәбіз ет қазанға кетті, енді подливаны қазанда жоқ нәрседен істе, яғни қазанда қайнаған еттің сумен көбікшіп шыққан майын сүзіп алып, бір ыдысқа құйып кәдімгі 2 бас пиязды тұрап, сол қазандағы судан кішкене қосып қайнатасың, тұз, дәмдеуіштер қосасың, сосын енді қамыр жаясың қамырға ұн, су тұз жұмыртқа кетеді, қамыр жаюға ерінсең дайын қамыр сатып алуыңа болады.. Асың дәмді болсын..
> ІСКЕ СӘТ
----------