Асыңыз дәмді болсын! 13.12.2015 жариялады

Керектілер:
2 жұмытрқа
200 гр қант
200 гр қатық немесе сүт
50 гр өсімдік майы ұн
15 гр Разрыхлитель

Жасалуы:
1 литр көлемінде сұйықтық алатын ыдысқа 2 жұмыртқамен 200 гр қантты миксермен ақ көбік болғанша араластырамыз.
Содан соң қатық немесе сүтті, 50 гр майды косып араластырамыз.

15 гр Разрыхлительді қосып араластырып ұн косымыз. Ұн қосылған сұйықтықтың дайын болғанын білу үшін сгущенный молоконың қоюлығындай болуы қажет.

Табаны дайындаймыз. Тефлоновый приогтын ыдысына немесе нан пісіретін табаны жаксылап майлап
170 градуста 25 минут пісіру керек (АСЕЛ дузовкада). Піскеннен кейін шырпынын дәнегін приогқа тығып көру керек. Егер құрғақ болса алып суытыңыз. Егер ылғал болып шықса пештен алмай шамалы күтесіз.

117,327 сұрақ
300,258 жауап
153,150 пікір
64,002 қолданушы