Дәмді тағамдар әлемі

Керектілер:
2 жұмытрқа
200 гр қант
200 гр қатық немесе сүт
50 гр өсімдік майы ұн
15 гр Разрыхлитель

Жасалуы:
1 литр көлемінде сұйықтық алатын ыдысқа 2 жұмыртқамен 200 гр қантты миксермен ақ көбік болғанша араластырамыз.
Содан соң қатық немесе сүтті, 50 гр майды косып араластырамыз.

15 гр Разрыхлительді қосып араластырып ұн косымыз. Ұн қосылған сұйықтықтың дайын болғанын білу үшін сгущенный молоконың қоюлығындай болуы қажет.

Табаны дайындаймыз. Тефлоновый приогтын ыдысына немесе нан пісіретін табаны жаксылап майлап
170 градуста 25 минут пісіру керек (АСЕЛ дузовкада). Піскеннен кейін шырпынын дәнегін приогқа тығып көру керек. Егер құрғақ болса алып суытыңыз. Егер ылғал болып шықса пештен алмай шамалы күтесіз.

SEVILINA Асыңыз дәмді болсын! 13.12.2015 жариялады
116,477 сұрақ
295,938 жауап
152,990 пікір
61,684 қолданушы