+1 дауыс
7.1k көрілді
Картоп тамақ жақсы пісіп шығу үшін картоптың түріне байланысты ма? әлде арнайы өзінің ережесімен пісе ма? Үнемі сол тамақты пісіргенде жартысы пісіп, жартысы шикі, не езіліп кетет. Ол картопқа байланысты ма? әлде мен ба дұрыс білмейтін?

2 жауап

+4 дауыс
 
Жақсы жауап
Ал менің пісірген картошкам жақсы шығады... Мен картопты үлкенде емес кішкене де емес орташа етіп тураймын... майын мол етіп майға қуырамын... сосын картопты көп былғамаймын... тұз сеуіп кастролдің қақпағын жауып қойамында 5-10 минуттан кейін бір былғаймын,аз мөлшерде ,өте аз су құйамын... сонда картошкам жақсы піседі және езілмейді... піскесін табына қойып ... үстіне жуа сеуіп жіберемін)))
мяяя апай дегеннен кейін өзімді үлкен санап кеттім қалқам. 12 деп былай қарай тамақ ішіп көрш азаңғ а дейін отырасың
сомен пісіретін болдыңдарма,әлде пісірмейсіңдерме,,,..хехех әзіл ғо
Белгісіз
))))))))))) ой онда ішпей-ақ қойайын ...
Ертен пісіретін болды... Майрош апай мен көмекшісі...)
ммм онда хабарлауды ұмытпаң...................
Белгісіз
я пісіріп беремін уайымдама. ашықпайсын.))))
хехехех сөзіңде тұр
Белгісіз
+3 дауыс
хе қыздар мына сөздеріңмен ұйқы басып тұрғанда аппетитетті аштыңдар ғо:D +1 бәріңе
хмхмххм))) менің картоп тамағымды жегенде аппитетін қашад.
онда тез жейік,,,хехехехе
Белгісіз
Ең бірінші табаға май құйып,аздап жуа турап салыныз.Сосын картопты турап,жуып,салып жібересіз.Бір былғап қойыныз да қақпағын жабыныз.Пісуге 5 минуттай қалғанда тұз саласыз.Өзім осылай пісіремін,өте дәмді шығады

Ұқсас сұрақтар

+1 дауыс
3 жауап
0 дауыс
1 жауап
Белгісіз 13.12.2022 Биология сұрақ қойды
0 дауыс
7 жауап
...