+1 дауыс
899 көрілді

2 жауап

+3 дауыс
 
Жақсы жауап
Қабығы ашылмаған жұмыртқа сияқты.
+2 дауыс
Шошқа майын қанша тұздасаң да, сол күйінде тұрады. Керек тұзын алады, артығын алмайды.
Шыныменде )))
Шошқа майына тұз қосса тұздың әсерi болады,яғни дәмi өзгередi.
Белгісіз
Шошқа майының ерекшелігі сол - қанша тұздасаң да дәмі өзгермейді және ұзақ уақыт сақтауға келеді. Өзгереді дегендер дұрыс тұздамағандықтан болады екен.
Аты жаман екен пәленің,дәмін қайдан білесіңдер...
шошқа  майын жеп көрмеген сіз ау ағасы, жеген адам қыста тоңбайды, алайда біздің дініміз ол тағамның қолданылуына қарсы ғой, не үшін жеуге болмайтының бір мұсылман кісі жақсылап түсіндіріп беріп еді, діни жағынан да медициналық түрде де адам ағзасына кері әсер ететінің, Соны жеп оскен орыс халқы шошқадай ірі келеді ғой бірақ... Мүлдем ауыз тимедім деп айта алмаймын, кейді салы жеп қалатыным бар... қазір шоколад әзірлегенде де қалыпқа жабысып қалмау үшін сол шошқа майы көбірек қолданылады екен, моенезге де қосады деп естігем, қанша жерден "халал" деп шу шығарғанымызбен "харам"тағамдар қаптап ақ жатыр екен...
Жеп көрген емеспін,тіпті соның телевизардан болмаса тірісін көрген емеспін. Орысы жақ ауылда өстім ғой,содан шығар.Шокалад,моенезді де жемеймін.Діндар да емеспін. Менің жейтінім жылқының еті. Ал ірілік жағынан келсек,талай орысың жолда қалады, джиптен басқа машиналар болмайды маған.
керемет! сізге таң таламын ау ағасы)))) сіздің жазған жауаптарыңыздың бір сыпыра сөздерін өмірде қолданып та жүрмін ауыз екі әңгімеде))) //мақтап тұрып даттайсыз, күлдіріп тұрып жылатасыз// кейбір сөздеріңізбен... өзім студент болған соң да моенез бен нан ұлттық тағамым...
...