Кіру
Тіркелу
Сұрақ қою
Сұрақтар
Жауапсыз
Санаттар
Қолданушы
Сұрақ қою
Online-Чат
200 г қант шарбатіне 60 г су құйылды. Қант шарбатінің құрамы қалай болды?
Сұрақ қою
Сұрақ қою
0
дауыс
612
көрілді
200 г қант шарбатіне 60 г су құйылды. Қант шарбатінің құрамы қалай болды?
Жауап беру
Пікір қосу үшін
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
!
Сұраққа жауап беру үшін
сайтқа кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
2
жауап
0
дауыс
Қш=100*200/260=76.92%
100%-дан 76.92%-ға өзгерді қант шарбаты.
Пікір қосу үшін
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
!
0
дауыс
жауабынызга рахмет№ бирак та китапта жауабы 10 нан 3. сол калай екен?
(60/200)=(3/10)
Белгісіз
7.10.2016
пікір
Пікір қосу үшін
кіріңіз
немесе
тіркеліңіз
!
Ұқсас сұрақтар
0
дауыс
1
жауап
Алғашында екі кітап сөресіндегі кітаптар саны бірдей болды?
базарбай нурайлым
26.01.2017
Математика
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
7 кг қант бар 200 г гир тасты пайдаланып табақша таразымен 3 рет өлшеп
Yertaeva
4.10.2015
Мектеп
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
Пакетте 7 кг қант бар.200 г кір тасты пайдаланып,табақшалы таразымен үш рет өлшеп?
erjaner
8.10.2013
Қызық сұрақтар
сұрақ қойды
0
дауыс
1
жауап
9 200-ден белгісіз санның 60-қа бөліндісін азайтқанда 10000
МадикошаМама
16.02.2018
Математика
сұрақ қойды
Сұрақ қою
128k
сұрақ
322k
жауап
153k
пікір
72.6k
қолданушы
Санаттар
Сұрақтар санаты
Мектеп сұрақтары
(32.0k)
Мектеп
(9.6k)
Қазақ тілі
(5.8k)
Математика
(3.2k)
Химия
(2.6k)
Информатика
(632)
Тарих сұрақтары
(2.0k)
Геометрия
(1.4k)
Физика
(2.7k)
Биология
(917)
Психология
(197)
География
(827)
ҰБТ жайлы
(991)
Үй тапсырмасы
(1.1k)
Университет, колледж
(4.4k)
Компьютер, Интернет
(16.6k)
Автокөлік
(1.1k)
Қаржы сұрақтары
(2.2k)
Саясат
(1.8k)
Заң
(2.0k)
Өмір, Тіршілік
(5.0k)
Жұмыс
(1.4k)
Экология, Табиғат
(1.4k)
Денсаулық
(6.6k)
Спорт
(3.1k)
Танысу, Махаббат
(2.8k)
Өнер
(1.6k)
Кітап, Әдебиет
(3.4k)
Музыка, Ән
(5.8k)
Ұялы телефон
(5.3k)
Әлеуметтік желі
(1.6k)
Кино, Теледидар
(3.1k)
Сурет, Видео
(1.4k)
Тұлға, Адам
(3.0k)
Салт-дәстүр
(1.1k)
Логикалық сұрақтар
(3.3k)
Жалпы сұрақ
(17.7k)
Twitter
WhatsApp
Facebook
Email
Сілтеме көшірілді!
Көшіру
...