0 дауыс
3.2k көрілді
тамаққа тұзды көп салып жіберген жағдайда қалай кетіруге болады?

4 жауап

+1 дауыс
 
Жақсы жауап

Сорпаға тым көп тұз салып қойған жағдайда, оған бір ашылған картопты қосыңыз. Картоп артық тұзды өзіне сіңіріп алады.

+2 дауыс
Егер сұйық тамақ болса оған қамыр салсаңыз тұзды өзіне сіңіреді.
0 дауыс
Суын көбірек қосса болады.Сонда ашты болмайды.
+1 дауыс
Менде сондай жағдай көп кездеседі.Мен ондай кезде таза бинтті кабаттап орап, ішіне күріш не ұн салып түйіп сорпаға сап жіберемін.
...