+1 дауыс
2.3k көрілді

3 жауап

+4 дауыс
 
Жақсы жауап
Табиғи балды келесі қасиеттері арқылы тексетуге болады: Табиғи бал құрамында су болмайды, сондықтан балға нанның тілімін батырсаңыз ол былжырамайды; Банканы өлшеп, оған бір литр су құйып белгілеп алып, сосын суды төгіп, кептіріп, орнына бір литр бал құю керек.Табиғи балдың литрінің салмағы 1400грам; Балы бар ыдысқа пышақты батырып, сосын алып шықсаңыз, табиғи бал біркелкі болып ағады; Табиғи бал қасыққа оралады, ал жасанды оралмайды.
Рахмет! Жауап мені қанағаттандырды. Жауап осылай нақты болса, нұр үстіне нұр еді!
+2 дауыс
таза әсел яғни бал жегенде тісіңді қақсатып жібереді
+2 дауыс

балды жегенде тамағыңды сәл ашытып күйдіру керек, вот сол таза бал

...