0 дауыс
8.7k көрілді
Кешкі асқа рошки пісіріп едім. Тамақтың тұзы көп болып кетті не істесем болады?

9 жауап

+4 дауыс
 
Жақсы жауап
Сіздер сұрақ қоюшының шамына тимеңіздер!  Ол қыз бала, үйінің тірлігі осы болғандықтан, қалайда тамағы дәмді болғаны абзал. Біле тұра сұрап тұрған жоқ қой) Адам сияқты жауап берңіздер) Менде ондай жағдайяттар болып тұрады, Ондай кезде мұздай суды молынан құйып, құйып жіберем., Әрине дәмі бастапқыдан өзгеще болады, бірақ жеуге болады.
иә келісемін сізбен. Сұрақ-жауап сайтына бұндай дөрекілік жараспас.
әрине, бір-бірімізді түсінуге тырысумыз керек) Кымбат  бізбен бөлісті жағдайын, ал біз оған кері жауап қайтарсақ не болғанымыз?
+1 дауыс
жаңадан жаса тұзын азырақ сал
+1 дауыс
Пісіріп жатқан тамағыңның тұзы күштірек болып кетсе бір-екі картопты аршып салып жібер, картоп астың тұзын бойына сіңіреді.
рахмет енді есімде болады
0 дауыс
Қайтадан пісір, одан басқа амал жоқ. Жеген адамдардан ұят болады.
0 дауыс
Сұйық тамақ қылып жібере сал.
0 дауыс
Амал жоқ кешкі асқа дәмді тамақ жейсіздер.Басқа жол жоқ.))))Төгіп тастағаның ысырап болады
0 дауыс
ол ушін суды көбірек құйып араластырыңыз. кішкене газды ашып араластырыңыз содан кейін дәмін қараңыз қалыпқа келгенше су құйыңыз. суы көп деп қам жемеңіз газды ашып суын азайтуға болады. мен өзім солай жасаймын. асыңыз дәмді болсын!
0 дауыс
рахмет енді есімде болады
0 дауыс
тұзын аз етіп салып қайтадан рожки істе
...