0 дауыс
7.6k көрілді
Жұмыртқаны қалай қуырсам болады? Қуыру ғой, шұжықпен қосып.  Қарным ашып кетті, үйде ешкім жоқ. Көмектеріңіз қажет. Толығырақ болсын!
қыз басыңмен ең элементарный нәрсе,жұмыртқа қуыруды білмегенің ұят нәрсе!
Солго журттын қызына қараш))
Белгісіз

9 жауап

0 дауыс
 
Жақсы жауап
Жұмыртқа қуыру үшін, табаны қыздырып, сұйық май құясың, май қызған соң бір жұмыртқаны жарып араластырмастан формасын бұзбай саласың. Әлгі жұмыртқаның үстіне сәл тұз себесің де, үлкен қасықпен үстіне табаның шетіндегі майдан құйып тұрасың.  Сөйтіп кезегімен жұмыртқаны пісіресін.
+1 дауыс
Газды жағыңыз!Кәдімгі жұмыртқа қуырған етіп, табаға майды салып , пиязды күйдіріп, күйген пиязды алып, жұмыртқаны жарып құйыңыз. Үстіне шұжықты салыңызда тұз сеуіп 10-15 минут күтіңіз. Газды сөндіріңіз!
0 дауыс
Толық рецептілер суретімен www.epovar.kz сайтында.
0 дауыс

Өзімнің ең сүйікті тамағым осы болады.))) Жахардың айтқанындай жасасаң болды.... Оңай....... Алғашында байқамай күйдіріп аларсың... не дұрыс қуырмай қаларсың... Солай-солай үйренесің...))

Және оның көптеген пайдасы бар:

Жұмыртқаны қайнатып я қуырып жеу арқылы асқазанды ғана емес, бар ағзаны пайдалы элементтер мен дәрумендермен толтыруға болады. Құрамындағы аққуыз, йод, фосфор, селен т.с.с. элементтер созылмалы аурулардың алдын алады. Сондай-ақ, оның құрамында А, В, Д, Е дәрумендерінен бастап, бас-аяғы 13 дәрумен кездеседі.

Толық ақпарат мына жерде.

0 дауыс
Жумыртканы алып табага сәл май куйып ,қыздырып Жумыртканы устине Жарып тұз салып кишкенк 1 мин,турар турмастан куырып ал,
0 дауыс
Али кішкентай шығар сосын білмей жатырған болар
0 дауыс
Менің де қарным ашып кетті. Жұмыртқа қуыргым келіп тұр.  Кеңестерінинзе рахмет!
0 дауыс
Жұмыртқаны жақсылап жууды ұмытпаңыздар! Қанша дегенмен сырты лас қой.
0 дауыс
Жұмыртқаны 2 тәсілмен
...