Газды жағыңыз!Кәдімгі жұмыртқа қуырған етіп, табаға майды салып , пиязды күйдіріп, күйген пиязды алып, жұмыртқаны жарып құйыңыз. Үстіне шұжықты салыңызда тұз сеуіп 10-15 минут күтіңіз. Газды сөндіріңіз!
Өзімнің ең сүйікті тамағым осы болады.))) Жахардың айтқанындай жасасаң болды.... Оңай....... Алғашында байқамай күйдіріп аларсың... не дұрыс қуырмай қаларсың... Солай-солай үйренесің...))
Және оның көптеген пайдасы бар:
Жұмыртқаны қайнатып я қуырып жеу арқылы асқазанды ғана емес, бар ағзаны пайдалы элементтер мен дәрумендермен толтыруға болады. Құрамындағы аққуыз, йод, фосфор, селен т.с.с. элементтер созылмалы аурулардың алдын алады. Сондай-ақ, оның құрамында А, В, Д, Е дәрумендерінен бастап, бас-аяғы 13 дәрумен кездеседі.
Толық ақпарат мына жерде.