Менің сүйікті кешкі асымм... тіпті өзім де дайындап ала алам, дайындалу жолы қарапайым)
Алдымен каструльге 1 кесе күрішті әдемілеп жуып барып саламын, оған толтырыңқырап су құямын (күріштің мөлшеріне байланысты) сосын ол қатты езіліп кетпей астын жәй газға қойып қайнатамын (езіліп кетсе онша болмай қалады) Піскен сон суытамын да суыған сон ащы кефир или болса қатық қосып (тұзды ұмытып кетіппін, күрішті қайнатып жатқанда қосамын) араластырып ням ням)) Оны ыстық күндері холодильникке салып қойым мұздай күйінде жесен де күштіііі, мороженое жегендей боласын) Кешкілік тамаққа жақсы ғой, майлы емес, асқазанға ауырлық түсірмейді, әрі тойымды. Ас болсын)