Пiскен дарбызды яғни қарбызды қалай таңдаймыз?

+2 дауыс
1.1k қаралым
Тагы бiр-екi айдан сон, дарбыз кауындар шыга бастайды сауда нуктелерiне. Дарбыздын, аскорыту жуйесiне пайдалы жане агзаны тазалайтын касиетi болган сон, жаксы коремiз. Бiр жаманы мен тан,даган дарбыз кобiне пiспеген ак болып шыгады. Таза пiскен, кып кызыл болып шыгатынын калай тан,дап алса болады? Ал кауынды калай тан,дайды?
Қызық сұрақтар

2 жауап

+2 дауыс
Жақсы жауап

Сабағына қара қатты шіріп кетсе де жақсы шықпайд және саусақпен соғып көресің ғой! мына жерде айта алмайм қанда дауыс шығу керектігін))))

Дәріленбеген қарбыз кішкентай болады!

Ал мынау қауын-қарбыз туралы ақпарат!

+1 дауыс
Кесiп корсетедiгой. Немесе сондайды жаксы бiлетiн адамды ертiп алу керек)
Белгісіз
127,728 сұрақ
322,322 жауап
153,203 пікір
72,717 қолданушы