ANGEL-ден жасалған нәрлі апельсин шырыны өте дәмді. Одан көптеген пайдалы заттары бар, қабықшалардың өзінің толықтай сығылатындығына байланысты ерекше жеңіл кисель консистенциясы пайда болады.
Өнімнің пайдасы туралы
Апельсиндерде С дәрумені көп. Сондай-ақ ол фолий қышқылына да бай, сондықтан жаңа піскен апельсин шырыны жүктілік кезінде өте пайдалы болып табылады. Жуырда ғалымдар Р450 цитохромның кейбір энзимдерін басатын цитрустардың бірнеше биофлавоноидтерін анықтады. Энзимдердің бірі Р450 - 1В1 цитохромы ағзада темекінің түтінін, пестицид пен басқа да заттарды белсенді етуі мүмкін, соның нәтижесінде олар канцерогендерге айналады. Апельсин шырынында коп болатын хеспетерин, биофлавоноидтер Р450 - 1В1 –ң проканцерогендермен метаболизациясын азайтады, бұл олардың канцерогендерге айналу қаупін айтарлықтай төмендетеді.