Неге уақыт өте келе нан яки пирог қатып қалады да,ал бұзылған бисквит жұмсарады?

+2 дауыс
444 қаралым
Жалпы сұрақ

2 жауап

+1 дауыс
Жақсы жауап
Мүмкін, нанның ішінде тұз, бисквиттің ішінде шекер болғаны үшін шығар...Есіме бірдеңе түсіп кетті, қолөнер саласында жұмыс істейтіндер қамырдың ішіне тұз көөөп етіп қосып, әдемі туындыларды дүниеге әкеледі, тұзы көп болған ссайын қату процесі көбейе береді, сосын үстінен әр түрлі түске бояп, нәр береді.
+1 дауыс
қарсы сұрақ адам неге уақыт өте келе қартаяды?! олда сондай нәрсеғой!!!

Ұқсас сұрақтар

0 дауыс
1 жауап
127,719 сұрақ
322,369 жауап
153,238 пікір
72,715 қолданушы