+1 дауыс
3.2k көрілді
Тамақты ең алғаш жасап, үйренгенде қандай тағамнан бастаған тиімдірек?

6 жауап

+1 дауыс
Ең алдымен жұмыртқа пісіріп көріңіз.Сіз жұмыртқа пісіргенде тамаққа қандай мөлшерде май құю керектігін үйренесіз.Екінші майға рожки,вермишел қуырып үйреңіңіз.Сіз рожки-вермишелді қуырғанда,тамаққа қандай көлемде рожки н/е вермишель салу керектігін және қандай мөлшерде су құю керектігін үйренесіз.Үшінші  дайын тағамдар(пельмен,котлет) пісіріп үйреңініз.Сіз бұл тағамды пісіргенде қандай мөлшерде дәмдеуіштер мен картоп салу керектігін үйренесіз.
0 дауыс
Ең алғаш жүмыртқа.Одан соң карточкы қуырасың,содан вермешел істейсін.Соны тамақ жасауды үйреніп кетесің
0 дауыс
Мен ең алғаш рошкиден бастадым. Соңы не боп кеткенің айтпай ақ қояйын. Но кейін рошки жасаудың шебері болдым ғой))) Ролтон, жұмытқа пісіру тамақ пісіруге жатпайды, жасаса бірден ет асқан дұрыс сияқты. Қатты переживать етсенде бар ынтанмен жасайсында))
0 дауыс
Ең алдымен көже жасап үйрену керек. Кейін, кейін қою тамаққа көшесіз!
0 дауыс
Меніңше алдымен сұйық тағамдар (сорпа, борщ) дайындап үйренген дұрыс.
0 дауыс
Алдымен ет қуырып уйреніңіз. Қалғаны жәй-жәймен бола береді.
...